Kroki Knolselderij
Kroki Knolselderij

Informatie

Hoofdingrediënt:
Knolselderij-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Voorgerecht, Bijgerecht, Lunch, Hapjes
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Herfst, Winter

Ingrediënten:

1 knolselderij

1 ei

10 gr bloem

100 ml zonnebloemolie

         zout/peper

dressing:

50 bladselderij

25 gr walnoten

1 tn knoflook

1/2 citroen (sap)

125 ml olijfolie

Bereidingswijze:

Schil de knolselderij en maak er lange niet te dikke plakken plakken van. Haal deze door het losgeklopt ei en vervolgens door de bloem die op smaak gebracht is met zout en peper.  Bak ze  krokant in de zonnebloemolie en even laten uitlekken op een keukenpapier. Meng alle ingrediënten voor de dressing met een staafmixer en serveer dit bij de knolselderij of druppel het erover heen.

tip:Ook lekker voor bij de borrel


« Terug naar: Recepten