Informatie

Hoofdingrediënt:
Boerenkool-BIO
Personen:
4
Categorie:
Voorgerecht, Bijgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Boerenkool
Vegetarisch:
Nee
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Herfst, Winter

Ingrediënten:

300 gr boerenkool

300 gr kipdijenvlees

2  tn     knoflook

1           rode paprika

1           ui

2 el       olie

2 tl        paprikapoeder

1 tl         kerriepoeder

               Peper/zout


Bereidingswijze:

Alle ingrediënten fijn snijden, wokken en op smaak brengen met de kruiden. Doe dit tussen het broodje voor een stevige lunch.

Tip:Je kunt natuur lijk ook een opgewarmd restje boerenkoolstamppot op een broodje smeren

Bereidingstijd ca 25 minuten

 



« Terug naar: Recepten