Boerenkool omelet
Boerenkool omelet

Informatie

Hoofdingrediënt:
Boerenkool-BIO
Personen:
Categorie:
Voorgerecht, Bijgerecht, Lunch
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Boerenkool
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Herfst, Winter

Ingrediënten:

200 gr boerenkool

1  rode ui

5            eieren

150 gr   griekse yoghurt

100 gr    feta

2 tl          oregano

1 tl           tijm

2 el           olijfolie

                  Peper/zout

Bereidingswijze:

Snij de ui in blokjes en fruit deze aan in de olie.Doe de gewassen en fijn gesneden boerenkool hierbij en breng het op smaak met de kruiden. Klop de eieren los met de yoghurt en de verkruimelde feta. Meng alles onder elkaar en doe het mengsel in een ovenvaste schotel. Zet het mengsel voor ca 25 minuten in een voor verwarmde oven op 200 graden.

Bereidingstijd ca 40 minuten

 



« Terug naar: Recepten