Informatie

Hoofdingrediënt:
Yacon-BIO-los
Personen:
4 personen
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Kindvriendelijk, Gemakkelijk, Gezond, Feestelijk
Seizoen:
Lente, Herfst, Winter


bereidingswijze:
Snijd de geschilde appels in partjes en leg ze in een platte beboterde Ovenschaal. Verspreid hier de stoofyaconnetjes over.
Verwarm de oven voor op 200 C.
Meng de suiker, five spice, bloem en een snufje zout door elkaar.
Snijd de boter in kleine stukjes en meng die door het bloemmengsel, zodat een grof kruimeldeeg ontstaat. Gebruik hiervoor je vingers en knijp het mengsel door elkaar.
Verdeel het kruimeldeeg over de appels.
Bak de crumble in ca. 30 min. goudbruin.


Ingrediënten :


4 appels
75 gr. Suiker
1/2 el. Five spice
50 gr. Bloem
1,5 kg stoofyaconnetjes
1tl. zout
50 gr boter (gekoeld)



« Terug naar: Recepten