Nieuws week 25 2022

't Kratje en People's Farm Store

Vanaf deze week zijn er via het kratje biologische blauwe bessen te bestellen als extra product. De blauwe bessen worden geteeld door bio-teler Jeroen Bouten uit Kessel. Tevens zullen vanaf vrijdag aanstaande biologische snijbonen tevens van Jeroen Bouten, te koop zijn in onze People's Farm Store.

Met de vriendelijkste groeten van ons voegen wij deze week vers Bonenkruid toe aan ieder kratje/tasje omdat er deze week tuinbonen inzitten.
Bonenkruid staat bekend om zijn goede werking op onze spijsvertering. Door bonenkruid aan je gerechten toe te voegen, worden vetten beter verteerd. Bovendien ruikt en smaakt het heerlijk.
Ook de bezoekers van onze winkel maken wij deze week blij met dit mooie kruid bij aankoop van bonen.

Afmeldingen

Het komt geregeld voor dat klanten het kratje op woensdag middag/donderdag en zelfs de vrijdag afmelden voor dezelfde week (dag). Het op pauze zetten en afmelden/deactiveren van het kratje loopt via "Mijn Account" en wordt door de klant zelf beheerd.
De bestellingen worden in ons bestelsysteem iedere woensdag om 12.00 precies doorgeboekt. Met deze doorboeking gaan alle bestellingen in werking en weten wij wat er geoogst en besteld moet worden en gaan de incasso's ook in werking. Het is een administratieve rompslomp om alle uitzonderingen bij te houden, incasso's te storneren etc. 
Bij een afmelding na woensdag 12.00 zal het kratje van die week gewoon in rekening worden gebracht.
Hebben jullie hulp nodig met de bestellingen of het pauzeren/afmelden...wij helpen graag en beantwoorden ook 's avonds of op zondag nog mailtjes. 
Maken wij een foutje in de bestelling dan zorgen wij ook voor een passende oplossing en brengen wij de producten, indien gewenst, met liefde na.


Bloemen 

Bezoekers van de winkel weten dat wij ook biologische bloemen verkopen. Deze week zijn de Zonnehoed en de Cosmea nieuw in ons aanbod. De Zonnehoed bloeit volop met prachtige dikke stelen. Moederkruid en Blauwe Chinese Ridderspoor zijn er ook nog volop. De bloemen worden per stuk verkocht.


Chakrapad

Er zijn meerdere liefhebbers voor het bezoeken van onze bloemen- en kruidentuin. Bij het zien van de tuin willen velen het Chakrapad ook lopen, vandaar dat wij besloten hebben hier vooralsnog de dinsdagmiddagen voor vrij te houden.
Dus wil je een afspraak maken, laat het ons dan even weten.


Mooie week ❤

« Bekijk het nieuwsarchief