Volkstuin is People's Farm?

Volkstuin is People's Farm?

In de nieuwsbrief van vorige week schreven we over de boeken van Anastasia van de schrijver Vladimir Megre. Anastasia vertelt over de volkstuinders/boeren en hun datsja's en het collectief belang voor de mensheid (algehele gezondheid en leven vanuit onze eigen natuur).

We lopen al enige tijd rond met de gedachte: "hoe van People's Farm ook een echte People's Farm (Volkstuin) te maken". Immers dit was hoe Marcel het zo'n 7 jaar geleden zag.

Het idee van stukjes grond (denk aan zo'n 400 m2) beschikbaar te maken voor de volkstuinders onder jullie leefde al een tijd. De boeken van Anastasia gaven de laatste zet om het de ether in te gooien
.
In het kort:
Zelf groentes verbouwen op een stukje grond waar bovendien de expertise én faciliteiten van een boer(en bedrijf) aanwezig zijn. De overvloed (veelal aanwezig bij een gezonde tuin met gezonde bodem en gewassen met biodiversiteit) zou via kleine marktjes en met de bestaande activiteiten, gedeeld kunnen worden zodat People's Farm ook een echte People's Farm kan worden. 
De grond en daarbij behorende bio richtlijnen, communicatie én activiteiten op de locatie zal onder ons beheer blijven.
Heb je interesse om hier als mogelijk deelnemer meer over te horen laat het ons dan weten en mail ons: info@peoplesfarm.nlWij verheugen ons op jullie reactie! 
En we ontmoeten jullie graag.

Met een hartelijke groet,

Marcel en Anouk


« Bekijk het nieuwsarchief