Verloting moonlight diner voor 2 personen

Moestuinieren

Afgelopen zondag vond onze eerste moestuin ochtend plaats: "jaarrond eten uit eigen tuin".
Stralend weer, leergierige gezellige deelnemers, heerlijke lunch, mooie gesprekken en informatie-uitwisselingen. Het was een zeer geslaagde ochtend en middag.
Het mooie weer gaf ons de gelegenheid om onze kookunit buiten, onder de eikenbomen, neer te zetten en daar de soepen op te warmen, de groene asperges te grillen en de salades te maken.

De ontwikkelingen in de aangelegde moestuin willen we graag via de app of mail aan de groep deelnemers communiceren, zodat het idee van "rond" telen en oogsten gevolgd kan worden.
De deelnemers worden hiervan nog op de hoogte gesteld, dit geldt ook voor de groep van 22 mei.
22 mei is onze tweede ochtend en we hebben er nu al heel veel zin in.

Verloting Moonlight diner!
We zaten zondagavond met de volle maan nog na te genieten in de tuin van een mooie zomerdag en ochtend. Spontaan kwam er een leuk idee:

Wij verloten 2x een "moonlight diner" voor twee personen in onze moestuin, kruiden- en bloementuin

Wil je kans maken op dit diner en genieten van onze groentes, kruiden en eetbare bloemen, door onszelf bereid, laat het ons dan weten via mail of app of via de winkel en wij zullen volgende week de winnaar bekend maken.
(Het vraagt wel enige "flexibiliteit" in de te plannen datum want het diner zullen wij koken en serveren in onze moestuin dus het weer zal het toe moeten laten)


Mooie week, heel veel liefs,

Marcel en Anouk

« Bekijk het nieuwsarchief