Nieuwe oogst

"Groene vingers zijn de uitbreiding van een groen hart" dit is een uitspraak van Russel Page

Iedere keer blijft het spannend maar het resultaat van onze groene vingers wordt zo langzamerhand weer zichtbaar:

Nieuwe oogst
De raapstelenpaksoi, spinazie, rode eikenbladslaromeinse sla, groeien goed onder een warme doek om ze te beschermen voor de duiven die er ook heel graag van "mee"eten.
De groene asperges laat zich ook sinds een aantal dagen zien, helaas is de oogst te weinig om de verskratjes mee te vullen, maar hij zal volop te verkrijgen zijn in onze People's Farm Store.

Bloemen
Ook zien we dat de eerste bloemen beginnen te komen. We zullen naar verwachting in het weekend van 6 en 7 mei dus voor moederdag al wat kleine (tafel)boeketjes voor een leuke prijs kunnen aanbieden.
In datzelfde weekend zullen ook de tomaten, snoeptomaatje, komkommers van Bio Verbeek weer te koop zijn en zullen deze producten dus ook via het verskratje te bestellen zijn.
Ook zal vanaf die datum witte asperges via het verskratje te bestellen zijn, als extra product.

Kruiden
De kruidenplanten zijn ook nog volop te koop. O.a. de Kaapse knoflook, knoflook bieslook, bieslook, bronze venkel, salie, oregano. Alleen via de winkel of even bellen kan/mag ook.

Naast de vrijdagmiddag (tot 18.00) is onze boerderijwinkel op zaterdag ook 's middags open (tot 16.00). Gelukkig weten steeds meer mensen dit en wordt het steeds drukker en dat vinden we maar wat gezellig!

Mooie week! ...en graag tot ziens,

warme groet,

Marcel en Anouk


Reminder:  Zondag 8 mei staan wij op de Body Mind and Food Outdoor op de Grote Heide in Venlo, leuk als we jullie zien!

« Bekijk het nieuwsarchief