Tijd

Tijd

Vorige week schreven we dat we zoveel ideeën hebben maar dat we ook tijd nodig hebben om ze in vorm om te zetten. Maar hoe zit het eigenlijk met het gegeven tijd?
Volgens de Griekse filosofie onder andere beschreven door Plato is tijd “de bewegelijkheid van de materie". Of zoals Marcel het zegt: tijd is het meetinstrument van het "ene stadium" naar het "andere stadium". Je zou het dus ook groei/verandering kunnen noemen.

Wat verheugen we ons dan ook dat deze week de eerste nieuwe planten binnenkomen die gepoot kunnen worden. Over de tijd veranderen ze / groeien ze uit tot heerlijke groentes.
Ook is het weer tijd om diverse (eetbare) bloemen uit te zaaien. Deze worden over een tijd uitgeplant in en rondom onze kruidentuin om hopelijk weer uit te groeien tot een weelderige bloemenzee. (onderaan een kleine sfeer impressie van het afgelopen jaar!)

Ook is het eerste outdoor event gepland en wel in mei. Over de exacte inhoud en waar het plaatsvindt later meer.
De kruiden- en bloementuin (vernieuwd aangelegd in 2021) willen we dit jaar meer open gaan stellen voor bezichtiging. Hoe we dit vorm gaan geven....... ook later meer.

Ook fijn om onze nieuwe openingstijden op zaterdag aan te kondigen: vanaf zaterdag 5 maart is onze winkel geopend van 10.00-16.00. De vrijdagmiddagen blijven we onveranderd open van 13.30 tot 18.00. Of er nog een doordeweekse dag aan toegevoegd gaat worden dat laten we jullie nog weten.

In ieder geval wensen wij jullie een mooie week en wie weet tot vrijdag of zaterdag in onze People's Farm Store. Wees welkom.

Warme groet,

Marcel en Anouk« Bekijk het nieuwsarchief