Tijd (bestaat niet)


Ons overviel vorige week het feit dat het al bijna maart is en dat we enkele van onze ideetjes, gewoonweg vanwege tijdgebrek, nog niet hebben vormgegeven(vast herkenbaar?) Recepten bij de producten in de winkel, schilderijen ophangen, nieuwe honingleverancier en nieuw afhaalpunt in Tegelen zoeken zijn enkele voorbeelden (suggesties zijn welkom). 

We maken op vrijdagochtend ieder een rondje met verskratjes en verstasjes die we op donderdag gevuld hebben. Best wel trots op de kilo's gezondheid die we mogen afleveren van Venray tot Roermond.
Op vrijdagmiddag om 13.30 gaat de winkel open en die willen we op orde hebben mét verse producten. Dat houdt in dat er tussen 12.30 en 13.30 nog een rondje bijgeoogst wordt.
Maar als de eerste klant is geweest, het eerste praatje is gemaakt dan komt de rust terug en weten we hier doen we het voor. Mensen blij maken met mooie producten een mooi gesprek voeren, het liefst in een sfeervolle omgeving. Hier doen we ook ons best voor.
De winkel wordt sinds kort opgesierd met de kleurrijke schilderijen van de hand van Josanne Gommans. Op onderstaande foto een kleine indruk. 

We hebben deze week in de verskratjes een booremoospakketje zo net voor Carnaval leek ons dat best passend. Carnavalsmaandag zijn er geen verskratjes/tasjes de meeste afhaalpunten zijn dan namelijk gesloten.

Onze Moos was het niet helemaal eens met het booremoos, zie foto, haar favorieten blijven: wortel, zoete aardappel, yacon......én brood ;)

Wij wensen iedereen een hele mooie Carnavalsweek.

Warme groet,

Marcel en Anouk

PS: we denken erover om onze winkelopeningstijden uit te breiden. Bijvoorbeeld op zaterdag van 10.00 tot 16.00. Of wat zou voor jullie een passende dag zijn? laat het ons weten.

Omdat het afhaalpunt in Tegelen - Bakker Chris en Petra - gesloten is, worden deze kratjes tijdelijk bij Maison Lambi Venlo afgeleverd. We hopen spoedig een nieuw afhaalpunt in Tegelen bekend te maken.

De Karbinder is op vrijdag 25 februari om 17.00 gesloten en zaterdag hele dag gesloten
« Bekijk het nieuwsarchief