18-05-2016

Één jaar 't Verskratje

People’s Farm viert 1-jarig bestaan ’t Verskratje met cadeaukratjes en open middag 

Op 22 mei is het precies een jaar geleden dat wij de eerste Verskratjes rondbrachten naar de ophaallocaties! Dit feestelijke moment willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren wij op zaterdag 21 mei aanstaande een Open Middag. Tussen 13.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom aan de Breetse Peelweg 16 in Maasbree. Vanuit de bedrijfslocatie organiseren wij rondleidingen in de moestuin en natuurlijk kunt u ook groenten proeven en profiteren van speciale acties! U bent van harte welkom!

Naast de Open Middag vieren we het 1-jarig bestaan van ’t Verskratje met een cadeau-actie. Klanten konden een gratis Verskratje bestellen om aan iemand anders cadeau te geven. Vele klanten hebben van deze actie gebruik gemaakt en dat betekent dat er komend weekend verschillende mensen zullen worden verrast met een cadeau-verskratje! 

Wij kijken tevreden terug op het eerste jaar en zien nog vele mogelijkheden om de activiteiten in de toekomst te intensiveren en uit te breiden. Een eerste stap is dit jaar al gezet met de organisatie van kookworkshops met de groenten van People’s Farm, die in samenwerking met kok Bart Schreven worden georganiseerd onder de noemer People’s Farm Cooking. 



« Bekijk het nieuwsarchief