27-11-2015

Slagerij Wijnands en People’s Farm introduceren VERSacties

Om de unieke samenwerking tussen People’s Farm en ophaallocatie Slagerij Wijnands in Maasbree te onderstrepen, hebben beide partijen besloten om te starten met unieke VERSacties. Speciaal voor de klanten van People’s Farm zijn er vier actieproducten geselecteerd, afgestemd op de recepten bij ’t Verskratje. De actie is geldig t/m 12 december tegen inlevering van de VERSvouchers, die de Maasbree-klanten van People’s Farm op vrijdag 27 november in hun Verskratje hebben ontvangen.

Over Slagerij Wijnands
Ambachtelijke slagerij Wijnands is al meer dan 60 jaar gevestigd in Maasbree. Bijna al haar vlees en vleeswaren worden in eigen beheer geproduceerd en daarmee onderscheidt Slagerij Wijnands zich op kwaliteit. Ook voor gemakkelijke gerechten zoals diverse maaltijden en ovenschotels én voor buffetten en barbecues voor op uw feestje, kunt u bij Slagerij Wijnands terecht. Het is sinds kort ook mogelijk om uw bestelling online te plaatsen via www.slagerijwijnands.nl.

Rundvlees uit Melderslo
Het rundvlees van Slagerij Wijnands is afkomstig uit Melderslo. Hier kunnen de runderen in de zomer lekker buiten grazen in de wei en in de winter staan ze lekker warm op stal. Als de runderen rijp zijn worden ze in Someren geslacht, waarna ze bij Slagerij Wijnands worden uitgebeend en verdeelt voor de verkoop in de winkel. Door deze korte keten weet Slagerij Wijnands precies waar haar rundvlees vandaan komt en ook dat deze runderen een goed leven hebben gehad.

Deze actie in Maasbree is een pilot, die bij succes mogelijk ook met andere ophaalpunten wordt opgepakt. 

 


« Bekijk het nieuwsarchief