02-09-2015

People’s Farm viert officiële aftrap met Open Dag

Neem een kijkje in de keuken van People’s Farm op zondag 13 september

In mei van dit jaar startte People’s Farm na een jaar lang voorbereiding met de uitlevering van ’t Verskratje: een gevarieerd groentepakket met groenten en fruit voor vier dagen, vers uit de eigen moestuin in Maasbree. Na enkele maanden te draaien zijn de reacties heel positief en komen er wekelijks nieuwe aanmeldingen binnen. Tijd voor een officiële aftrap en een moment om de consument uit de regio een kijkje te gunnen in de ‘keuken’ van People’s Farm, vinden initiatiefnemers Marcel en Yvonne Jacobs.

Op zondag 13 september a.s. opent People’s Farm de deuren van haar bedrijfslocatie en de moestuin voor iedereen die graag een kijkje wil nemen op het bedrijf. Na een officiële aftrap om 11.00 uur bent u tussen 11.30 en 17.00 uur van harte welkom aan de Breetse Peelweg 16 in Maasbree. Hier kunt u het preibedrijf van de familie Jacobs bezichtigen, ziet u de inpaklocatie van de Verskratjes en wordt gezorgd voor een drankje en hapjes met de groenten uit de moestuin. Ook is er voor de kids van alles te doen. Vanuit de bedrijfslocatie gaat er continue een pendelhuifkar op en neer naar de moestuin, waar u uitleg krijgt over de groenten die er groeien en de teeltwijzen van People’s Farm. Ook kunt u sommige groenten ter plekke proeven en zijn er diverse demonstraties.

Speciale september acties
Tijdens de Open Dag organiseert People’s Farm een speciale actie voor huidige klanten én voor nieuwe klanten! Meldt u zich tijdens de Open Dag aan voor ’t Verskratje, dan ontvangt u een gratis Proeftasje met heerlijke verse groenten uit de moestuin en een bijpassend recept. Bent u al klant van People’s Farm? Dan krijgt u tijdens een bezoek aan de Open Dag een groen verrassingscadeautje. De Open Dag op 13 september is tevens de aftrap van ‘People’s Farm On Tour’. In september is People’s Farm namelijk ook deelnemer op de Boeremert bij Plantencentrum Velden die op 20 september wordt georganiseerd en tijdens het Weekend van de Smaak in Venlo op 26 en 27 september. Tijdens deze drie activiteiten organiseert People’s Farm een grote prijsvraag. Na iedere activiteit wordt er een dagwinnaar bekend gemaakt - die een maand lang gratis ’t Verskratje wint - en uit het totaal aantal goede antwoorden wordt begin oktober een hoofdprijs verloot: een half jaar lang gratis ’t Verskratje!

Over People’s Farm
People’s Farm is een nieuwe manier van landbouw, dichtbij de consument, die de communicatie tussen boeren en burgers vergroot en waarmee de consument de productie van voedsel weer midden in de maatschappij kan beleven. De kracht van het lokale product staat bij People’s Farm voorop. Wekelijks kunnen consumenten hun Verskratje, gevuld met verse groenten én recepten voor vier dagen, ophalen bij een van de 13 ophaallocaties in de regio. Daarnaast kan de consument ervoor kiezen om extra producten toe te voegen aan ’t Verskratje, allen komen uit de eigen moestuin of van telers uit de directe omgeving van Maasbree. Bij People’s Farm beleeft u uw groenten van zaadje tot op uw bord! Kijk voor meer informatie op www.peoplesfarm.nl.

Weekend van het Varken
De Open Dag bij People’s Farm valt samen met het Weekend van het Varken en is hierdoor ideaal te combineren met een bezoek aan Varkensbedrijf Rozendaal, gelegen aan Rozendaal 15 te Maasbree. Het varkensbedrijf is van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Fiets – en autoroutekaartjes naar beide activiteiten liggen zowel bij People’s Farm als bij Varkensbedrijf Rozendaal voor u klaar. 


« Bekijk het nieuwsarchief