Gepofte bospeen
Gepofte bospeen

Informatie

Hoofdingrediënt:
Bospeen-BIO
Personen:
4 personen
Categorie:
Hoofdgerecht
Bereidingstijd:
20-40 minuten
Groenten:
Bospeen
Vegetarisch:
Ja
Gelegenheid:
Feestelijk
Seizoen:
Zomer, Herfst

Bereidingswijze:

Schil de worteltjes en snijd deze door de lengte. Wrijf 4 velletjes bakpapier van 30 x 30 cm in met boter en verdeel hierover de worteltjes. Snijd de ui in blokjes en verdeel deze over de worteltjes. Strooi er de knoflook, de kruiden en een scheutje olijfolie over. Vouw de pakketjes dicht en zet ze op een bakplaat
in een voorverwarmde oven op 180
°C voor ca. 25 minuten.  

Ingrediënten voor 4 pers:
Bospeen
10 g boter
1 ui
2 tn knoflook
1 tl gemberpoeder
1 tl kerriepoeder
1 el olijfolie
zout / peper


Tip: Lekker bij een stukje gegrild vlees en aardappelpuree



« Terug naar: Recepten